preskoči na sadržaj
Vijesti

FESTIVAL ZNANOSTI 2021.


Festival znanosti je manifestacija kojoj je cilj približiti znanost javnosti, tijekom koje sudionici u procesu obrazovanja  popularnim predavanjima, radionicama, tribinama, izložbama i drugim događanjima daju doprinos popularizaciji znanosti i motiviranju mladih ljudi na istraživanje i stjecanje novih znanja.

Kroz Festival znanosti promoviraju se znanstveni principi i znanstveni način mišljenja. Posebna ciljana skupina Festivala znanosti uvijek su djeca, jer kroz promociju znanosti cilj je zaintrigirati ih, potaknuti  na proučavanje okoline i svijeta, kao i nadahnuti neke od njih da se požele baviti znanošću. Festival znanosti odvija se kroz  mnoštvo aktivnosti za sve uzraste, od vrtićke djece i učenika osnovnih i srednjih škola do opće populacije.
Usprkos brojnim izazovima zbog svima poznatih okolnosti uvjetovanih pandemijom COVID-19, Festival se održao od 10. do 15. svibnja, na temu Kultura znanosti.
U Komercijalno - trgovačkoj školi u Splitu održane su aktivnosti online, uživo putem ZOOM platforme 

Cjelokupan program Festivala s popisom svih aktivnosti, njihovim opisom, nositeljima te načinom održavanja i pripadajućim linkovima, dostupan je na poveznici na dnu stranice.

 

 


Priloženi dokumenti:
Program-FZ-2021-Split.pdf (817.29 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: vanja perković   datum: 23. 5. 2021.
PROJEKTI

 

Projekt Come, See, Learn... dobio je europsku oznaku kvalitete 

 


PODUZETNIŠTVO

Izložba “Poduzetničke boje”

Split, KTŠS, 11. travnja 2019.

Marketing za male i srednje poduzetnike

Video kao rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

 


CARNETZNAŠ LI SE ZAŠTITITI NA INTERNETU ?


Korisni linkovi

EU projekti


 

preskoči na navigaciju