preskoči na sadržaj

Komercijalno-trgovačka škola Split

 > Naslovnica
Erasmus+

PROJEKT MOBILNOSTI
„TREASURE THE EXPERIENCE”
Dublin, Irska, 29.siječnja 2023. – 11.veljače 2023.

 

O kratkom radu i životu u Irskoj , u jutarnjem programu Hrvatskog radija Radio Split pričali su  maturanti škole, Viktorija Zoko i Franko Kukoč,te voditeljica projekta "Cijeni iskustvo"- Ana Nikolić, prof.

https://radio.hrt.hr/radio-split/vijesti/splitski-maturanti-radili-u-irskoj--10635521

 

Erasmus + projekt

Poziv učenicima 

Obavijest o selekcijskom intervjuu 

Odabir sudionika

Spremni za polazak

We`re back


Vijesti

Školsko natjecanje WordSkills Croatia u disciplini Prodajne vještine 2022./23.

Autor: vanja perković, 22. 12. 2022.

Komercijalno-trgovačka škola Split redovito organizira i uspješno sudjeluje na WordSkills Croatia strukovnim natjecanjima te je i u školskoj godini 2022./2023. organizirala školsko natjecanje WorldSkills Croatia u disciplini Prodajne vještine u kojoj se natječu učenici koji se obrazuju za stjecanje kvalifikacije prodavač. Natjecateljski zadatak obuhvaća nekoliko modula kroz koje natjecatelji demonstriraju ključne poslove i svakodnevne aktivnosti koje obavlja prodavač.

U srijedu, 21. prosinca 2022. godine u našoj školi, tijekom trosatnog natjecanja, učenice završnih razreda zanimanja prodavač demonstrirale su svoje vještine ispunjavanja nabavne dokumentacije, izrade kalkulacije maloprodajne cijene te prodajnog razgovora u školskom prodajnom praktikumu, nakon višemjesečnih priprema uz pomoć mentorice, profesorice Antonije Slavice. Organizacijsko povjerenstvo u sastavu ravnateljice Mirele Maričić i profesorica Jasenke Rašetina i Andree Braovac pripremilo je odgovarajuću dokumentaciju i prodajni prostor za natjecatelje, a značajnu ulogu kupca povjerilo je profesorici Anici Podrug. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu  profesorica Ivane Mimice Lelas, Zdenke Krželj i Vande Parunov nije imalo lagani zadatak, jer trebalo je između prijavljenih natjecateljica odabrati najbolju koja će našu školu predstaviti na međužupanijskom natjecanju.

Nakon prosudbenog postupka, prvo mjesto zasluženo dijele učenice Antonija Karoglan i Ana Kovačić.

Zahvaljujemo svim sudionicima na uloženom trudu uz čestitke učenicama na plasmanu.
ERASMUS+

 

 

KonTaŠ?

Sva postiguća naših učenika i naše škole dijelimo kroz publicističke vrste preko našeg novog portala

KonTaŠ?

https://kontash.com/

                
ali i preko društvenih mreža:

  

 

 

 

na stranici www.studij.hr možete pronaći detaljne informacije u vezi s postupkom prijava na visoka učilišta, rangiranju, kalendaru s rokovima u postupku prijava, kao i mogućnosti usporedbe studijskih programa i ostvarenim bodovima za upis prethodnih godina. Na stranici su objavljeni i statistički podatci za sva visoka učilišta kojima se stječe uvid u broj prijavljenih i broj ostvarenih prava na upis za prethodne akademske godine.

UPISI

PROJEKTI

Save, be happy! šk.god.2022./2023.

 

Projekt Come, See, Learn... dobio je europsku oznaku kvalitete 

 

PODUZETNIŠTVO

Izložba “Poduzetničke boje”

Split, KTŠS, 11. travnja 2019.

Marketing za male i srednje poduzetnike

Video kao rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

 

CARNET

ZNAŠ LI SE ZAŠTITITI NA INTERNETU ?

Korisni linkovi
EU projekti

 

CMS za škole logo
Komercijalno-trgovačka škola Split / A. G. Matoša 60, HR-21000 Split / ss-kom-trg-st.skole.hr / ured@ss-kom-trg-st.skole.hr
preskoči na navigaciju