preskoči na sadržaj

Komercijalno-trgovačka škola Split

 > Naslovnica
Erasmus+

PROJEKT MOBILNOSTI
„TREASURE THE EXPERIENCE”
Dublin, Irska, 29.siječnja 2023. – 11.veljače 2023.

 

O kratkom radu i životu u Irskoj , u jutarnjem programu Hrvatskog radija Radio Split pričali su  maturanti škole, Viktorija Zoko i Franko Kukoč,te voditeljica projekta "Cijeni iskustvo"- Ana Nikolić, prof.

https://radio.hrt.hr/radio-split/vijesti/splitski-maturanti-radili-u-irskoj--10635521

 

Erasmus + projekt

Poziv učenicima 

Obavijest o selekcijskom intervjuu 

Odabir sudionika

Spremni za polazak

We`re back


Vijesti

ŠKOLSKO NATJECANJE U DISCIPLINI PODUZETNIŠTVO

Autor: vanja perković, 22. 12. 2022.

Dana 22.12.2022. u Komercijalno-trgovačkoj školi Split održano je školsko natjecanje u disciplini poduzetništvo. Disciplina poduzetništvo Worldskills Croatia natjecanja obuhvaća zanimanja ekonomista i komercijalista. Ključni poslovi ovih zanimanja su prikupljanje dokumentacije i analiza temeljnih poslovnih procesa i standarda organizacije rada, priprema planova za operativne poslove te sudjelovanje u pripremi planova poslovnog subjekta, vođenje novčanih poslova, upravljanje poslovnom dokumentacijom, itd. 

Učenici su dobili zadatak da predstave svoje fiktivne tvrtke koje posluju već nekoliko godina. Pri tome su koristili isključivo domaće sirovine i materijale štiteći gospodarske i društvene interese područja Hrvatske u kojem se nalazi. 

Po svojoj veličini, broju zaposlenih, tržišnoj orijentaciji, financijskoj moći i ulaganjima, organizaciji i planiranim aktivnostima, njihove se tvrke ubrajaju u malo poduzetništvo.

 

Zadatak je bio natjecateljski. Osim pobjede, natjecanje je omogućilo obogaćivanje učeničkog znanja, razmjenu dobre prakse, stjecanje novih iskustava i novo radno okruženje i još mnoga toga dobroga – izgradnju samopouzdanja, mogućnost iznošenja vlastitih stavova, vježbu javnog nastupa… 

Na današnjem natjecanju sudjelovala su 3 tima učenika 4.a i 4. b razreda. Prosudbena komisija odabrala je najboljeg.

Čestitamo pobjednicima Matei Jurjević i Marinu Glavini te njihovoj tvrtki Helti d.o.o.! Želimo im puno uspjeha u daljnjem natjecanju!

Školsko povjerenstvo
ERASMUS+

 

 

KonTaŠ?

Sva postiguća naših učenika i naše škole dijelimo kroz publicističke vrste preko našeg novog portala

KonTaŠ?

https://kontash.com/

                
ali i preko društvenih mreža:

  

 

 

 

na stranici www.studij.hr možete pronaći detaljne informacije u vezi s postupkom prijava na visoka učilišta, rangiranju, kalendaru s rokovima u postupku prijava, kao i mogućnosti usporedbe studijskih programa i ostvarenim bodovima za upis prethodnih godina. Na stranici su objavljeni i statistički podatci za sva visoka učilišta kojima se stječe uvid u broj prijavljenih i broj ostvarenih prava na upis za prethodne akademske godine.

UPISI

PROJEKTI

Save, be happy! šk.god.2022./2023.

 

Projekt Come, See, Learn... dobio je europsku oznaku kvalitete 

 

PODUZETNIŠTVO

Izložba “Poduzetničke boje”

Split, KTŠS, 11. travnja 2019.

Marketing za male i srednje poduzetnike

Video kao rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

 

CARNET

ZNAŠ LI SE ZAŠTITITI NA INTERNETU ?

Korisni linkovi
EU projekti

 

CMS za škole logo
Komercijalno-trgovačka škola Split / A. G. Matoša 60, HR-21000 Split / ss-kom-trg-st.skole.hr / ured@ss-kom-trg-st.skole.hr
preskoči na navigaciju