preskoči na sadržaj

Komercijalno-trgovačka škola Split

 > Naslovnica
Vijesti

I. susret sudionika međuškolskog projekta Koliki je tvoj ugljični otisak?

Autor: Vanja Perković, 26. 10. 2023.

Kako bismo podsjetili na važnost održivog razvoja i zelene tranzicije, u školskoj godini 2023./24. osmišljen je međuškolski projekt Koliki je tvoj ugljični otisak? Učenici drugih razreda zanimanja komercijalist uz pomoć svojih mentorica, profesorica Andree Braovac i Jasenke Rašetina kroz projektne aktivnosti istražit će mogućnosti smanjivanja vlastitog ugljičnog otiska kao doprinosa cilju održivog razvoja 12. Odgovorna potrošnja i proizvodnja. Projekt se realizira u suradnji s kolegama iz Ekonomske i upravne škole iz Splita, učenicima trećih razreda smjera ekonomist i njihovim mentoricama, profesoricama Anitom Grgić i Ivanom Čikeš.

 

Dana 25.10.2023. bili smo domaćini I. susreta projektnih partnera. Nakon predstavljanja sudionika i plana projektnih aktivnosti održano je predavanje uz edukativne video zapise na temu Jedinstveno europsko tržište kao čimbenik zelene tranzicije. Zatim su se kroz radionicu Mirisne nevolje sudionici upoznali sa zamkama koje pred potrošače stavljaju proizvođači kozmetičkih proizvoda. Ugodno druženje uz niz kratkih projektnih zadataka i kvizova, završilo je sadnjom biljke koju smo kao škola domaćin poklonili našim projektnim partnerima.

Ovom simboličkom gestom otpočeli smo još jednu suradnju dviju srodnih strukovnih škola s ciljem promoviranja interesa zelene tranzicije.
KonTaŠ?

Sva postiguća naših učenika i naše škole dijelimo kroz publicističke vrste preko našeg novog portala

KonTaŠ?

https://kontash.com/

                
ali i preko društvenih mreža:

  

 

 

ERASMUS+

 

 

 

PROJEKT MOBILNOSTI
„TREASURE THE EXPERIENCE”
Dublin, Irska, 29.siječnja 2023. – 11.veljače 2023.
https://radio.hrt.hr/radio-split/vijesti/splitski-maturanti-radili-u-irskoj--10635521
 
Erasmus + projekt
Poziv učenicima 
Obavijest o selekcijskom intervjuu 
Odabir sudionika
Spremni za polazak
We`re back
 

 

 

na stranici www.studij.hr možete pronaći detaljne informacije u vezi s postupkom prijava na visoka učilišta, rangiranju, kalendaru s rokovima u postupku prijava, kao i mogućnosti usporedbe studijskih programa i ostvarenim bodovima za upis prethodnih godina. Na stranici su objavljeni i statistički podatci za sva visoka učilišta kojima se stječe uvid u broj prijavljenih i broj ostvarenih prava na upis za prethodne akademske godine.

UPISI

PROJEKTI

Save, be happy! šk.god.2022./2023.

 

Projekt Come, See, Learn... dobio je europsku oznaku kvalitete 

 

PODUZETNIŠTVO

Izložba “Poduzetničke boje”

Split, KTŠS, 11. travnja 2019.

Marketing za male i srednje poduzetnike

Video kao rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

 

CARNET

ZNAŠ LI SE ZAŠTITITI NA INTERNETU ?

Korisni linkovi
EU projekti

 

CMS za škole logo
Komercijalno-trgovačka škola Split / A. G. Matoša 60, HR-21000 Split / ss-kom-trg-st.skole.hr / ured@ss-kom-trg-st.skole.hr
preskoči na navigaciju