preskoči na sadržaj
Vijesti

Predavanje o Domovinskom ratu i ratnom putu 4. gardijske brigade

Sa stranice Udruge veteran 4. Gardijske brigade (https://www.4brigada-zng.hr/)

“U Komercijalno – trgovačkoj školi u Splitu 20.03.2019. god. održano je predavanje o Domovinskom ratu i ratnom putu 4. gardijske brigade. Uz multimedijalnu prezentaciju, ratni put brigade prezentirali su živi svjedoci ratnih zbivanja u Domovinskom ratu, tri veteran 4. Gardijske brigade i to: pukovnik Marko Vukasović, satnik Miljenko Modrić Miki ujedno i dopredsjednik udruge veteran 4. Gardijske brigade i satnik Dragan Maretić Kapo.

Na predavanju su aktivno sudjelovali profesorica povijesti Kristina Stipica, ravnatelja Velimir Ćurčija i prof. Antonija Slavica.

Nakon uvodnog predavanja uz prikaz na multimedijalnom zemljovidu učenici su pozorno slušali naše veterane koji već duže vrijeme kao uigrani timovi predaju u osnovnim i srednjim školama na području Splitskodalmatinske županije.

Na kraju predavanja uz veliki pljesak učenika, veterani 4. Gardijske brigade u znak trajnog sjećanja na ovaj susret prigodno su uručili monografije najaktivnijimučenicima, te profesoru i ravnatelju Komercijalno – trgovačka škola Split.

Dva školska sata bila su premalo za izuzetno motivirane, zainteresirane i dobro pripremljene učenike koji su postavljali pitanja na koja su naši veteran spremno odgovarali.”

 

Srdačno zahvaljujemo veteranima 4. Gardijske brigade na izvrsno održanom satu povijesti na temu “Domovinski rat, sa željom za daljnjom suradnjom”.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Velimir Ćurčija   datum: 25. 3. 2019.

PODUZETNIŠTVO

Izložba “Poduzetničke boje”

Split, KTŠS, 11. travnja 2019.

Marketing za male i srednje poduzetnike

Video kao rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

  

 

 

UKLJUČILI SMO SE I MI

13. tjedan cjeloživotnog učenja

 


Wi.Fi mreža

Spajanje na Microsoft Wi-Fi @ CARNet mrežu

Priloženi dokumenti:
upute.pdf


ZNAŠ LI SE ZAŠTITITI NA INTERNETU ?


Korisni linkovi

EU projekti 

preskoči na navigaciju