preskoči na sadržaj
Vijesti

RADIONICA U KNJIŽNICI

Radionica u knjižnici povodom Međunarodnog mjeseca knjige i  Mjeseca hrvatskih knjižnica

 

U našoj školskoj knjižnici svake godine, povodom Međunarodnog mjeseca knjige i Mjeseca hrvatskih knjižnica, organiziraju se radionice s različitim temama.

Prateći slogan Mjeseca hrvatskih knjižnica „U ritmu čitanja“, izradili smo straničnike na kojima smo predstavili slavne svjetske skladatelje klasične glazbe: Haydna, Mozarta, Betovena, Verdija, Čajkovskog , Lisinskog i mnogih drugih velikana. Cilj radionice bio je upoznati učenike s glazbenom kulturom. U radionici su sudjelovale učenice 3.n razreda: Ivana Banić, Valentina Pelja, Josipa Palinić i Ella Čatipović te učenica Sunčica Božkov iz 3.b razreda. Izrađujući straničnike uz pomoć glazbe otputovali smo  u svijet mašte. Naše učenice pokazale su da se kroz druženje i timski rad u školskoj knjižnici može puno toga naučiti.

U planu nam je još izraditi i straničnike na kojima će učenici prikazati likove iz svoje omiljene knjige. Straničnike ćemo poslati školi iz San Antonia u Texasu, „Dr. John Folks Middle“.

Ovo je prilika da nastavnici naše škole razmijene iskustva u radu, a učenici se upoznaju s vršnjacima diljem svijeta. Već treći put sudjelujemo u razmijeni straničnika. Veseli nas što možemo makar i na trenutak u mislima otputovati u neku drugu zemlju svijeta, kroz druženje i rad upoznati kulturu i običaje drugih zemalja.

 

„Knjige su kompasi, teleskopi, sekstanti i karte koje su drugi ljudi pripremili da nam pomognu ploviti po opasnim morima ljudskog života.“

                                                                                                       J. L. BenettPriloženi dokumenti:
Fotografije.docx (354.54 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Velimir Ćurčija   datum: 4. 12. 2019.

PODUZETNIŠTVO

Izložba “Poduzetničke boje”

Split, KTŠS, 11. travnja 2019.

Marketing za male i srednje poduzetnike

Video kao rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

  

 

 

UKLJUČILI SMO SE I MI

13. tjedan cjeloživotnog učenja

 


Wi.Fi mreža

Spajanje na Microsoft Wi-Fi @ CARNet mrežu

Priloženi dokumenti:
upute.pdf


ZNAŠ LI SE ZAŠTITITI NA INTERNETU ?


Korisni linkovi

EU projekti 

preskoči na navigaciju