preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Virtualna knjižnica

News portal za studente i srednjoškolce u Hrvatskojna kojem je predstavljena i naša škola

ŠKOLSKI LIST
Savjeti za roditelje

Zbog rastuće dostupnosti proizvoda koji sadrže nove psihoaktivne tvari te visokih rizika koji se povezuju s njihovom kcnzumacijom, svrha  ove brošure je informirati roditelje o toj pojavi

Vijesti

Projekt međuškolske suradnje Različiti a ipak slični – rastimo kroz struku

III. susret - Tradicija i struka u srcu Jadrana

 

Dana 24. svibnja 2021. godine održan je treći susret sudionika međužupanijskog projekta "Različiti a ipak slični – rastimo kroz struku", čije su projektne aktivnosti započele u rujnu ove školske godine kroz suradnju naše škole sa Srednjom strukovnom školom bana Josipa Jelačića iz Sinja i Srednjom školom Biograd na Moru.

Nositelji projekta u našoj školi su nastavnice Jasenka Rašetina, prof. savjetnik i Andrea Braovac, prof. mentor, a sudionici su učenici 2.C razreda smjera Komercijalist.

Zbog epidemioloških razloga, počeli smo, ali nažalost i završili ovaj međužupanijski projekt virtualno. Domaćin ovog susreta je bila Srednja strukovna škola Biograd na Moru gdje smo kroz aktivnosti pod nazivom Tradicija i struka u srcu Jadrana virtualno otplovili u ovaj prekrasni gradić bogate povijesne i kulturne tradicije. Učenici su kroz predavanja i radionice upoznali školu domaćina, kulturnu baštinu i gastronomiju te glavne gospodarske subjekte toga kraja. Susret je protekao u ugodnom ozračju, a učenici su provjerili svoja nova znanja kroz zanimljive kvizove.

Zahvaljujemo svim sudionicima projekta na uzbudljivom putovanju kroz projektne zadatke predstavljanja tradicije, kulturnih običaja, gastronomije i gospodarskih obilježja svoga zavičaja koji su nas, iako različite, zbližili kroz struku.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Velimir Ćurčija   datum: 26. 5. 2021.
PROJEKTI

 

Projekt Come, See, Learn... dobio je europsku oznaku kvalitete 

 


PODUZETNIŠTVO

Izložba “Poduzetničke boje”

Split, KTŠS, 11. travnja 2019.

Marketing za male i srednje poduzetnike

Video kao rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

 


CARNETZNAŠ LI SE ZAŠTITITI NA INTERNETU ?


Korisni linkovi

EU projekti 

preskoči na navigaciju