preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Virtualna knjižnica

News portal za studente i srednjoškolce u Hrvatskojna kojem je predstavljena i naša škola

ŠKOLSKI LIST
Savjeti za roditelje

Zbog rastuće dostupnosti proizvoda koji sadrže nove psihoaktivne tvari te visokih rizika koji se povezuju s njihovom kcnzumacijom, svrha  ove brošure je informirati roditelje o toj pojavi

Vijesti

DELF SCOLAIRE

Međunarodno priznata diploma iz francuskog jezika 

Treću godinu zaredom učenici naše škole, koji uče francuski jezik kao drugi strani jezik, polagali su ispit DELF SCOLAIRE i stekli međunarodno priznatu diplomu o poznavanju francuskog jezika za razinu A2 i B1.

Diplome DELF SCOLAIRE  izdaje francusko ministarstvo obrazovanja, vrijede za cijeli život a sastavljene su na temelju Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike. Obuhvaćaju različite razine vladanja francuskim jezikom, od razine A1 i A2 do razine B1 i B2.

DELF ispiti obuhvaćaju provjeru znanja iz francuskog jezika iz četiri jezične kompetencije: usmeno i pisano razumijevanje, usmeno i pisano izražavanje. Ispiti se provode u školama i organizirani su na temelju Ugovora Francuskog veleposlanstva u Republici Hrvatskoj i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. DELF diplome služe kao dokaz o razini vladanja francuskim jezikom za profesionalne potrebe ili za nastavak obrazovanja i kao takve priznate su u cijelom svijetu.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: vanja perković   datum: 28. 6. 2021.
PROJEKTI

 

Projekt Come, See, Learn... dobio je europsku oznaku kvalitete 

 


PODUZETNIŠTVO

Izložba “Poduzetničke boje”

Split, KTŠS, 11. travnja 2019.

Marketing za male i srednje poduzetnike

Video kao rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

 


CARNETZNAŠ LI SE ZAŠTITITI NA INTERNETU ?


Korisni linkovi

EU projekti 

preskoči na navigaciju